Fietser die het pad van rijdende auto doorkruist, overlijdt na te zijn aangereden

Een fietser van wie de persoonsgegevens nog onbekend zijn, is in de middag van dinsdag 31 oktober 2023 na te zijn aangereden door een personenauto ter plekke overleden.

De politie van het bureau Munder kreeg die bewuste middag de melding van een aanrijding tussen een fietser en een auto en deed de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen is uit onderzoek door de wetsdienaren gebleken, dat de automobilist Z.G. (73) over de Dr. Sophie Redmondstraat reed en ging naar de richting van de Benjaminstraat. De fietser die eveneens over de Dr. Sophie Redmondstraat reed, doorkruiste plotseling bij het afslaan naar de Maystraat het voertuig met als gevolg de aanrijding. Het verkeersslachtoffer werd door de auto geschept, kwam op de voorruit terecht en viel vervolgens op het wegdek. Bij aankomst van de ambulance constateerde het verplegend personeel dat de fietser reeds was overleden. Een arts stelde de officiële de dood van de man vast.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van de man door de politie ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

Nabestaanden of zij die denken de fietser te hebben gekend, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de Verkeersunit van Regio Paramaribo op het telefoonnummer 403381 of via het Command Center op het nummer 115.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.