Fietser aangereden door autobestuurder die geen rijbewijs heeft

De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg op zaterdag 27 juli de melding van een aanrijding tussen een autobestuurder en een fietser op de kruising van de Boni- en de Dovenstraat. Voorts dat er sprake was van persoonlijke ongelukken.
Toen de politie op de locatie arriveerde was de fietser H.L. reeds overgebracht naar de RGD polikliniek te Geyersvlijt. De heer H.L. was zwaar gewond geraakt en medische hulp bleek van grote noodzaak te zijn. Nadat het slachtoffer op de polikliniek was behandeld is hij per ontboden ambulance afgevoerd naar en ter verpleging opgenomen in het Academisch Ziekenhuis.
Het politioneel onderzoek wees uit dat de autobestuurder Kevin, K. (23) bij het beschrijven van een rechtse bocht geen voorrang verleende aan de fietser H.L. met als gevolg de aanrijding. Verder is naar voren gekomen dat Kevin niet in het bezit is van een rijbewijs.
Hij werd aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau voornoemd. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Kevin, K. in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.