Familiekwestie eindigt in de cel

De 82-jarige Stanley G. en zoon Revelino G. (41) zijn op zondag 3 juli door de politie van Latour aangehouden voor mishandeling van een ander familielid.

De politie kreeg via de Centrale Meldkamer melding van een vechtpartij op een adres in het politieressort. Ter plekke aangekomen bleek het te gaan om een  vechtpartij tussen vader en zonen.

Het voorlopige onderzoek wijst uit dat het om een boedelkwestie gaat. De familieleden leven al geruime tijd in onmin met elkaar. De politie heeft meerdere malen de ruzie tussen de familie bijgelegd.

Op de bewuste zondag vielen vader en zoon een ander familielid aan, terwijl hij lag te slapen. Terwijl Revelino het slachtoffer aftakelde, werd hij bijgestaan door zijn vader die met een hamer het slachtoffer bewerkte.

Het slachtoffer kreeg zwellingen in het gezicht en liep een neusbeen fractuur op. Vanwege de opgelopen fractuur was het slachtoffer ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. Inmiddels is hij ontslagen.

Stanley en Revelino zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.