Familie op erf beroofd

De 34-jarige autobestuurder Otmar P is op 24 juni door de politie van Latour aangehouden voor beroving . De politie kreeg de melding van een beroving op een adres in het ressort en deed het adres aan voor onderzoek. Volgens verklaring van de benadeelde had de rover de plek reeds verlaten na haar halsketting en de mobiele telefoon van haar moeder te hebben weggerukt.
De aangeefster verklaarde aan de wetsdienaren op de bewuste dag bezig te zijn geweest met het harken van haar erf. Op een gegeven moment zag zij een manspersoon op haar erf urineren. Zij sommeerde de man haar erf te verlaten maar tot haar verbazing liep hij regelrecht op haar af en gooide de inhoud van zijn cup in haar gezicht.
Haar moeder kwam naar buiten als reactie op haar luid geroep. Bij die gelegenheid trok de man de telefoon van haar moeder uit haar hand. Vervolgens rukte hij eveneens de halsketting van de aangeefster weg, waarna hij zich uit de voeten maakte in een gereedstaand voertuig.
De ingeschakelde politie signaleerde korte tijd na het verlaten van het adres de beschreven auto aan de Wagenmakerweg. Otmar die een recidivist is, bleek de bestruurder van dit voertuig te zijn. Hij verklaarde aan de wetsdienaren inderdaad een manspersoon te hebben gebracht naar genoemd adres maar dat hij verder niets afwist van diens bedoelingen.
Otmar is gelijk aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Otmar in verzekering gesteld.
Otmar ontkend iets af te weten van de beroving. De politie van het ressort Latour onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.