Familie bezoek eindigt met diefstal

De 26-jarige Ira V. is onlangs aangehouden en in verzekering gesteld door de politie van het bureau Flora. Hij heeft zich schuldig gemaakt aan diefstal.

Ira heeft in de maand juni een “game box” en een televisietoestel uit het huis van een familielid gestolen. Ira was enige tijd op bezoek bij dat familielid. Op een onbewaakt moment gelukte het hem de apparaten uit het huis te stelen. Hij stopte die vervolgens in zijn auto en reed weg.

Met behulp van camerabeelden is het de politie gelukt oplossing te brengen in deze diefstal. De game box is in het bezit van Ira aangetroffen en in beslag genomen. Ira beweert dat hij het televisietoestel ergens in een goot heeft weggegooid. De game box is inmiddels terug gegeven aan de rechtmatige eigenaar. De politie is nog bezig met het onderzoek omdat het vermoeden bestaat dat Ira de gestolen televisie aan iemand heeft gegeven of verkocht.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.