Facebook post is aanleiding tot zware mishandeling

De 62-jarige vrouw J.S. en haar 31-jarige dochter G.S. zijn op woensdag 07 april door de politie van het bureau Nieuwe Haven op hun woonadres te Uitvlugt opgespoord en aangehouden ter zake zware mishandeling.
Een 23-jarige vrouw deed op zaterdag 27 maart aangifte op het politiebureau Nieuwe Haven tegen J.S. en haar dochter G.S. Volgens verklaring van het slachtoffer had zij een geschreven opmerking geplaatst op haar facebook status. Dat zij daarbij niet had aangegeven voor wie die opmerking bestemd was.
Waarschijnlijk nam G.S. aanstoot aan de geplaatste opmerking want zij verscheen met haar moeder J.S. op het woonadres van de aangeefster om die rekenschap te vragen. De aangeefster woont binnen het werkressort van de politie van het bureau Nieuwe-haven. De aangeefster en een zus van G.S. zijn vriendinnen van elkaar.
Het gesprek tussen de drie vrouwen liep op een gegeven moment zodanig uit de hand dat G.S. en haar moeder J.S. de aangeefster te lijf gingen. Bij die gelegenheid liep de aangeefster een polsfractuur op. J.S. en G.S. zijn na overleg met het Openbaar Ministerie, door de politie, achter slot en grendel gezet.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.