Ex-vrouw en Schoonzoon dood gekapt

Het lijk van Shafik Sanjaykoemar meergenoemd Ali is in de vroege ochtend van maandag 2 november aangetroffen in een woning aan de  Sophia’sLustweg. De politie van Kwatta kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een kappartij aan de Kalicharanstraat. Ter plaatse werd de 54-jarige Mohammed Issa Aminagatoen aangetroffen met kap verwondingen in het gezicht, halsstreek en beide armen. Per ontboden ambulance werd het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat de verdachte, ene “Boyke”,  ex-man is van Aminagatoen.  Het slachtoffer woonde geruime tijd niet meer met Boyke. Aminagatoen  nam haar intrek bij haar dochter en schoonzoon. Eerder op de avond bracht  Boyke een bezoek aan de familie en zaten hij en de schoonzoon  te borrelen. De ex-vrouw gaf aan  “Boyke” te kennen dat hij niet gewenst was. Boyke  vertrok toen met Sanjaykoemar  naar zijn woning aan de Sophiaslustweg.

Nadat Boyke zijn ex-vrouw ernstige kapverwondingen had toegebracht, werd hij door de politie opgespoord op zijn woonadres. De verdachte werd niet aangetroffen. De politie trof  in de woning het levenloos lichaam van Sanjaykoemar aan. Het vermoeden bestaat dat “Boyke” zijn schoonzoon, na vertrek van de Kalicharanstraat, om het leven moet hebben gebracht en deed hij dat adres weer aan alwaar  hij Aminagatoen ernstige kapverwondingen heeft toegebracht. Voor aankomst van de politie had hij de plaats verlaten. De verdachte is nog voortvluchtig.

Het tweede slachtoffer is enkele uren later in de ziekeninrichting komen te overlijden. De ontzielde lichamen  zijn na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen.

De afdeling Kapitale Delicten onderzoek de zaak verder.                                    

 

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.