Ex-vriendin neemt ex-man in bescherming

De politie van Munder heeft op zondag 29 november twee vrouwen die betrokken waren in een handgemeen,na verhoor, heengezonden.

Een man met een barst verwonding op het hoofd deed op die bewuste dag het politiebureau aan. Hij verklaarde door zijn huidige vriendin met een fles op het hoofd te zijn geslagen, nadat zij de ex-vriendin van de man in zijn woning  tegenkwam.

Volgens de man is hij ziek en vraagt hij telkens aan zijn ex-vriendin met wie hij nog steeds een goede band heeft om voor hem te komen koken. Zondag kwam zij wederom om te koken en trof zij de huidige vriendin ter plaatse aan.

De huidige vriendin kwam in opstand  en ontstond er een gevecht tussen haar en de man. De vriendin pakte een fles en bracht de man een slag toe op zijn hoofd, waardoor hij de verwonding opliep.

De ex-vriendin schoot de man te hulp. Zij pakte een eind hout en bracht de andere dame een slag toe in het gezicht.

De man deed het politiebureau aan om zijn beklag te doen, echter wenste hij geen strafrechtelijke vervolging tegen zijn vriendin. De dames werden verhoord en na een ernstige waarschuwing heengezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.