Ex-vriend ter zake bedreiging ex-vriendin aangehouden

Politiemedewerkers van het bureau Latour hebben op dinsdag 8 augustus 2023 de 31-jarige verdachte T.S. op zijn woonadres opgespoord en aangehouden.

T.S. heeft op die bewuste dag zijn ex-vriendin N.M. (23) telefonisch met de dood bedreigd. De jonge vrouw deed van het strafbare feit aangifte op het voornoemde politiebureau. Naar zeggen van de aangeefster heeft zij drie kinderen met de verdachte, en dat zij inmiddels al langer dan een jaar geen liefdes relatie meer hebben. Haar ex-vriend stuurde op 8 augustus 2023 een sms bericht voor haar, waarin hij aangaf dat N.M. die nacht bij hem moest doorbrengen. De aangeefster gaf hem te kennen dat zij geen liefdesrelatie meer met elkaar hebben en dat zij geen last van hem wenst te ondervinden. Dit viel niet in goede aarde bij de man en stuurde vervolgens voice-berichten voor zijn ex-vriendin met de woorden dat hij haar zou vermoorden. Daarnaast plaatste de verdachte op zijn social media account dat “de dag der Inheemsen haar laatste dag zou zijn. Aangezien haar ex-vriend nog geen maand uit de gevangenis was, stapte N.M. uit vrees voor haar leven naar de politie voor het doen van aangifte.

De politie spoorde de verdachte direct op, zijn woonadres op, alwaar hij direct werd aangehouden en ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.