Ex-vriend brengt ex-vriendin en haar nieuwe vriend snij-en bijtverwonding toe

De politie van het ressort Santo Boma trof op dinsdag 15 januari, tijdens surveillance, een voertuig aan in de Mopentiboweg. Het voertuig stond langs de weg geparkeerd waarbij één van de portieren open stond en een gevaar vormde voor het overig verkeer.

De wetsdienaren stopten om de bestuurder aan te spreken en zagen daarbij een vrouwspersoon in het voertuig zitten met een verwoning in haar linker handpalm. Onderzoek wees uit dat kort voor dat de politie ter plaatse verscheen er een vechtpartij was uitgebroken tussen de 23-jarige vrouw , haar ex-vriend de 32-jarige Widjaikumar,B. en haar huidige vriend.

Op die bewuste dinsdag was zij, zoals afgesproken, thuis bij Widjaikumar gegaan om hun twee jarige zoon voor hem te brengen. Bij die gelegenheid was zij in gezelschap van haar huidige vriend. Dat viel niet in goede aarde bij Widjaikumar wat erin resulteerde dat er een woordenwisseling ontstond tussen Widjaikumar en haar. Op een gegeven moment moet Widjaikumar een scherp voorwerp tevoorschijn hebben gehaald waarmee hij de vrouw een verwonding toebracht. Haar vriend schoot haar te hulp en geraakte in een worsteling met Widjaikumar. Tijdens die worsteling werd haar vriend door Widjaikumar in zijn zij gebeden en wel zodanig dat hij medisch behandeld moest worden. De vrouw moest ook medisch behandeld worden

Widjaikumar is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld door de politie ter zake zware mishandeling.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.