Ex-partner ter zake zware mishandeling en vernieling ingesloten

Romano K. (48) is in de tweede week van oktober door de politie van het bureau Flora ter zake mishandeling en vernieling opgespoord en aangehouden.

Zijn ex-vrouw deed op woensdag 17 augustus en donderdag 22 september ter zake deze strafbare feiten aangifte tegen hem op de afdeling Huiselijk Geweld van voornoemd politiebureau. Naar zeggen van de aangeefster heeft zij de relatie met Romano reeds geruime tijd verbroken, wat niet in goede aarde is gevallen bij hem. De verdachte ging ertoe over om zijn ex-vrouw overal waar hij haar tegenkwam te mishandelen. Deze strafbare handelingen pleegde hij zowel in het district Paramaribo als in het district Wanica. Ook op haar werkplek had ze geen rust. Zij werd op 17 augustus en 22 september wederom mishandeld, waarbij haar uniform waarin zij was gekleed, werd gescheurd. Ook haar gezondheidsbril is daarbij kapot geslagen.

De verdachte werd door de politie opgespoord en in de tweede week van oktober in de kraag gevat. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Romano door de politie achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.