Ex-partner die vrouw terug wilt, brengt huidige man steekverwonding toe; verdachte aangehouden

De 44-jarige Jurmen D. is in de avond van woensdag 10 november door de politie van het bureau Coronie opgespoord en aangehouden.
De verdachte zag kans eerder op diezelfde avond, gewapend met een scherp voorwerp de woning van zijn ex-vrouw binnen te dringen. Bij die gelegenheid kwam Jurmen oog in oog te staan met de huidige man van de vrouw. De twee mannen raakten in een heftige worsteling met elkaar, waarbij Jurmen het scherp voorwerp te voorschijn haalde en zijn rivaal een steekverwonding toebracht aan zijn bovenlichaam.
Bij aankomst van de wetsdienaren van voormeld politiebureau had de verdachte het adres reeds verlaten. Per ontboden ambulance werd de gewonde man voor medische behandeling afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum (MMC) te Nickerie. Het slachtoffer is ter observatie opgenomen in de ziekeninrichting.
De verdachte werd vervolgens opgespoord en kort daarna in de directe omgeving aangehouden. Het scherp voorwerp is op hem terug gevonden en in beslag genomen. Bij de voorgeleiding verklaarde Jurmen dat hij overging tot het plegen van deze daad, omdat hij zijn ex-vrouw terug wilt hebben.
Jurmen is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.