Ex-man steekt vrouw neer en neemt verdelgingsmiddel in; beide personen opgenomen in ziekenhuis

De 40-jarige G.G. werd in middag van donderdag 28 september 2023 door haar ex-vriend N.R. (38) neergestoken op de hoek van de Rijsdijk- en de Indira Ghandiweg.

Het slachtoffer had kort daarvoor aangifte van molest tegen haar ex-vriend gedaan op het politiebureau Rijsdijk. Nadat de aangeefster het bureau had verlaten, hoorden de wetsdienaren kort daarna een geschreeuw en namen poolshoogte. Daarbij werd door de politie geconstateerd dat de  ex-vriend de aangeefster al die tijd had opgewacht. Op voormelde hoek moet de vrouw bij een vermoedelijke schermutseling op haar rug op de grond terecht zijn gekomen. Zittend op de vrouw, bracht de verdachte haar enkele steken met een scherp voorwerp in haar borststreek toe, waarna hij een fles verdelgingsmiddel tevoorschijn haalde en de inhoud daarvan opdronk.

Per ontboden ambulance werden zowel de man als de vrouw voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De verdachte die niet aanspreekbaar is, ligt onder politiebewaking in het ziekenhuis. De gezondheid toestand van de vrouw is stabiel en is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis.

Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.