Ex-man ingesloten ter zake bedreiging en mishandeling

A.R. (43) is op zaterdag 4 november 2023 door de politie van het bureau Livorno aangehouden, nadat hij zich bij de politie had aangemeld.

Tegen deze verdachte is er op maandag 16 oktober 2023 door zijn ex-partner, de 41 jarige D.V. aangifte op het voormelde bureau gedaan ter zake bedreiging en mishandeling. Uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat het tweetal samen met hun minderjarig kind in huis woonde. Aangezien de vrouw vaker werd bedreigd en mishandeld door A.R., bracht de aangeefster een einde aan de relatie en verhuisde met haar kind. Ter wille van het kind had D.V. nog contact met A.R., wat helemaal verkeerd afliep. De man dwong zijn ex-vrouw steeds weer om seks met hem te hebben en dat zij met niemand anders mocht bemoeien. Toen de vrouw op 16 oktober 2023 met een vriendin was gaan stappen, viel dat niet in goede aarde bij de man, waardoor hij haar via whatsapp bedreigende berichten stuurde. Het slachtoffer was het gedrag van de man zat en deed toen aangifte bij de politie. De verdachte werd meermalen door de politie op zijn woonadres opgespoord, doch niet aangetroffen. Na te zijn ontboden, heeft A.R. zich op 4 november 2023 aangemeld op het politiebureau alwaar hij direct in de kraag is gevat.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte A.R. door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.