Erfbewoner aangehouden en opgesloten voor gekwalificeerde diefstal

De 34-jarige Radjinder B. is op maandag 20 juli aangehouden door politie van het bureau Uitvlugt ter zake gekwalificeerde diefstal. Dezelfde dag is hij door de politie in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie.
Op het woonadres van Radjinder bevinden zich meerdere woningen. Hij moet op zondagavond 19 juli de woning van een erfbewoner zijn binnen gedrongen om diefstal te plegen. De huiseigenaar werd met een eind hout op het hoofd geslagen waarna de inbreker een tas met geld weg nam uit het huis. De benadeelde liep een barst verwonding op aan het hoofd. Hij deed aangifte bij de politie van het bureau Uitvlugt.
Daags na deze gewelddadige diefstal kreeg de benadeelde een harde informatie dat de erfbewoner Radjinder B. de inbreker was die hem overvallen en mishandeld had en die de tas met geld gestolen had.
De politie werd ingeschakeld en Radjinder werd aan de tand gevoeld. In eerste instantie gaf Radjinder toe dat hij de tas gestolen had maar dat hij geen geld daarin aangetroffen had. Hij kwam daarna terug op zijn eerste verklaring en zei niets af te weten van de diefstal. Zoals eerder aangegeven is Radjinder hangende het onderzoek in verzekering gesteld

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.