Enron aangehouden

De 39-jarige Enron H. is op maandag 19 oktober door de politie van Nieuw Amsterdam aangehouden voor diefstal. Enron is werkzaam in een vissersdorpje op Braamspunt.  Braamspunt is een zandstrand in Suriname dat ligt bij de monding van de Surinamerivier, nabij het vissersdorp Pomona.

Enron die voor lange tijd werkzaam is in één van de vissersdorpen op het zandstrand, heeft naar verklaring van een aangever vis, hout en zinkplaten die hem toe behoorden, weggenomen.  De politie ging naar het dorpje voor onderzoek en hield de verdachte Enron aan. Aangezien de verdachte van Guyanese komaf is, werd ook gevraagd naar de nodige bescheiden die hij bij zich moet hebben om in Suriname te verblijven. Enron bleek illegaal in het land te vertoeven.  Hij is overgebracht naar het politiebureau te Nieuw Amsterdam.

Bij het verhoor ontkende de verdachte enige goederen van de aangever te hebben weggenomen. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.