“Engel” opgesloten voor mishandeling en bedreiging

De politie van het ressort Latour heeft op dinsdag 30 april de 48-jarige Bryan, F. aangehouden en naderhand in verzekering gesteld voor mishandeling en bedreiging.
De echtgenote van Bryan deed aangifte tegen hem voor mishandeling en bedreiging met een misdrijf. Politioneel onderzoek wees uit dat Bryan zijn echtgenote al jaren mishandeld. Op dinsdagmiddag 30 april was dat weer het geval. De vrouw kreeg weer klappen en trappen van Bryan te incasseren waarbij hij haar ook nog bedreigde. Zij besloot toen aangifte tegen hem te doen.
Nadat het slachtoffer kans zag uit de echtelijke woning te gaan stapte zij in de auto om naar de politie te rijden. Bryan voelde de bui waarschijnlijk al hangen want hij stapte ook in de auto om te weten waar zijn vrouw naar toe reed.
De vrouw wist de moed op te vatten om naar het politie bureau Latour te rijden, uit te stappen en naar binnen te loprn. Bryan ging haar achterna met de kennelijke bedoeling om haar over te halen geen aangifte te doen. Het slachtoffer was niet te vermurwen en deed de aangifte. Het was duidelijk dat zij beu was van de mishandelingen van haar man.
Bij zijn voorgeleiding verklaarde Bryan, F. dat hij een engel is en dat hij zijn vrouw nimmer heeft mishandeld of bedreigd. Het politioneel onderzoek wees echter anders uit.Na overleg met het Openbaar Ministerie is Bryan achter slot en grendel gezet.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.