Elvan ingesloten voor mishandeling

De politie van Latour heeft een zaak in onderzoek, waardoorElvan A. (26) op donderdag 8 december is ingesloten. Elvan heeft op donderdag 25 november met twee andere jonge mannen ene Jeffon mishandeld.

Jeffon deed aangifte van mishandeling tegen het drietal.Volgens zijn verklaring bevonden zij zich op een feestje op een adres aan de Ramgoelamweg. Op een bepaald moment viel hij de vriendin van één van de jonge mannen lastig.

Jeffon werd aangesproken, maar gaf daar geen gehoor aan. Er ontstond een woordenwisseling die eindigde in een vechtpartij. Jeffon werd letsels toegebracht met een deksel van een waterput. Per eigen gelegenheid bezocht hij een arts. ing.

De verdachten werden opgespoord en Elvan is op 8 december aangehouden. Hij heeft verklaart uit zelfverdediging te hebben gehandeld. De aangever duwde hem eerst met een fiets en bedreigde hem met een scherpvoorwerp te zullen neersteken.

Hangende het verdere onderzoek is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie Elvan ingesloten. Zijn vrienden worden opgespoord. 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.