Elfde verdachte uit roversbende aangehouden door Kapitale Delicten

Sergio S. alias ‘Bob en Kobi’ (34), is op woensdag 21 februari aangehouden door wetsdienaren van de afdeling Kapitale Delicten. Sergio wordt ervan verdacht deel te hebben genomen aan berovingen op tenminste twee adressen.

Het betreft de berovingen van een supermarkt aan de Madeliefjestraat en een familie op een adres in het ressort Uitvlugt in de maand december van het vorige jaar. Sergio is de elfde verdachte die in beeld is gebracht bij deze berovingen en is ingesloten. Vier verdachten zijn tot en met heden na te zijn gehoord heengezonden. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze bende op professionele wijze te werk gaat om op verschillende plekken of adressen tegelijkertijd of kort na elkaar berovingen te plegen.

Opvallend is dat vanwege de inverzekeringstelling van deze elf verdachten er minder berovingen hebben plaats gehad. De politie vermoedt dat er meer bendeleden zullen worden aangehouden.

Sergio is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.