Elf jarige jongen loopt verwondingen op door stroomstoten

De politie van het bureau Santodorp kreeg op dinsdag 31 augustus van het Command Center de melding dat de 11-jarige T.C. in een weiland te Sunny Point door stroomstoten verwondingen had opgelopen. Verder dat het slachtoffertje in bewusteloze toestand per eigen gelegenheid naar de afdeling Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo was afgevoerd.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat T.C. met andere jongens waarmee hij eerder had gevoetbald op weg was naar huis. Bij het overspringen van een sloot, waar er diverse elektriciteitskabels lopen, kwam de 11-jarige jongen op enkele kabels te vallen. Vanwege de zware regenval, liepen de kabels in het water, waardoor de jongen stroomstoten door het lichaam kreeg. T.C. verloor het bewustzijn en liep verwondingen op. Gebleken is dat de elektriciteitskabels illegaal zijn getrokken om stroom af te tappen.

Onderweg naar het ziekenhuis werd de familie met het slachtoffer door de politie van Leiding 9a naar de SEH begeleid. Het slachtoffer is op de kinderafdeling van de Intensive Care Unit (ICU) opgenomen. Zijn situatie is stabiel en verkeert buiten levensgevaar.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.