Eigen recht in handen nemen eindigt meestal in de gevangenis

De 17 jarige Rafael E. en Robertino A. (13) zijn op dinsdag 9 februari door de politie van Latour ingesloten na een vechtpartij.

De jongens kwamen elkaar in een supermarkt tegen. Rafael die al enige tijd werd gemolesteerd door  Robertino en zijn andere vrienden, werd door de jongeman aangesproken. Er ontstond een woordenwisseling tussen de jongens waarbij zij elkaar in de haren vlogen. Robertino bracht de andere jongen letsels toe.

Rafael die later aan de politie verklaarde moe te zijn geworden van het gedrag van Robertino, rende naar huis en kwam terug met een houwer. Hij bracht Robertino kapverwondingen toe aan het lichaam.

Beide jongens werden aangehouden door de politie die was ingeschakeld. De houwer is in beslag genomen. Aangezien de jongens elkaar verwondingen hebben toegebracht, zijn beiden na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.  

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.