Eierendief door politie Geyersvlijt achter slot en grendel geplaatst

De bekende van de politie Miquel N. is op donderdag 29 juli door de politie van het bureau Geyersvlijt ter zake diefstal van eieren opgespoord en aangehouden.
De benadeelde Soerindra M. heeft een stand voor zijn woning aan de Tourtonnelaan en verkoopt onder andere levensmiddelen. In de maand mei en de eerste week van juni 2021 kwam de standhouder tot de ontdekking dat zijn eieren waren weggenomen. Alerte buurtbewoners hielden de benadeelde voor wie degene was die de eieren had gestolen. Uit vrees dat de situatie uit de hand kon uitlopen voor de getuigen, deed de benadeelde in eerste instantie geen aangifte.
Het ging de benadeelde zijn verstand te boven hoe een wachter die in de nabije omgeving van de stand zat niets van de diefstal had opgemerkt. Hierdoor besloot hij toch in de maand juni aangifte te doen. Na uitgewerkte informatie, spoorde de politie Miquel op en werd hij in het werkressort van politie Geyersvlijt aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.