Eerste CBSI online training KPS-personeel

De eerste CBSI-Connect Learning Management System (LMS) online training waaraan politieambtenaren van het KPS gelijktijdig hebben geparticipeerd met de politiekorpsen van St.Kitts en Jamaica, is verzorgd op 24 en 25 september.

De training is gevolgd door  ruim 30 deelnemers van de politiekorpsen die zijn aangesloten aan het CBSI systeem. Van het Korps Politie Suriname hebben 7 medewerkers van de afdeling Human Resource Management, Narcotica Brigade, Public Relations, Politie Inlichtingen Dienst, Bureau Internationale betrekkingen, Jeugd- en Zedenzaken en ICT aan deelgenomen.

De participanten konden tijdens de training vragen over onderwerpen die niet goed waren begrepen rechtstreeks stellen aan de manager Shai Segall die de training heeft verzorgd. De training is in de Engelse taal verzorgd.

In november 2014 is de basistraining die ging over het gebruik van het CBSI- systeem verzorgd. Een refreshment training werd op 24 en 25 augustus 2015 verzorgd, waaraan 9 leden van het KPS hebben geparticipeerd.

De training biedt mogelijkheden om met gebruikmaking van de technologie, kosten voor educatie van het personeel te minimaliseren door middel van de mogelijkheid van online-learning. Hierdoor kunnen politiekorpsen die aangesloten zijn aan het CBSI systeem via de digitale snelweg met elkaar in verbinding zijn.

Deze training is de eerste van een serie online trainingen die Metrostar ten behoeve van politiekorpsen van landen die zijn aangesloten aan het CBSI systeem is verzorgd.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.