Eenzijdige verkeersongeval met dodelijk afloop

De 29-jarige autobestuurder Mirsorjo Weti heeft in de vroege ochtend van woensdag 21 september bij een eenzijdige verkeersongeval ter hoogte van de Magentakanaalbrug te Leiding 21 het leven gelaten.

De politie van het bureau Santo Dorp kreeg een melding van een aanrijding met dodelijk afloop op voormelde locatie.

Daar aangekomen constateerden de wetsdienaren dat het om een eenzijdige verkeersongeval gaat. De automobilist Mirsorjo reed met twee inzittenden over Leiding 21 komende vanuit de rotonde en gaande naar de richting van de Magentakanaalweg. Ter hoogte van de Magentakanaalbrug, verloor de bestuurder vermoedelijk vanwege zijn hoge sneldheid de controle over de besturing van het voertuig. Hij geraakte van de weg over de westelijke berm op een afstand van 80 meters verder en kwam de auto ter hoogte van pand nummer 2 tot stilstand. Bij die gelegenheid is de autobestuurder uit het voertuig geslingerd en werd het lichaam van Mirsorjo dat geen teken van leven meer vertoonde naast de zuidelijke stenen schutting van een pand aangetroffen. Een arts stelde officieel de dood van de automobilist vast. Een mede inzittende is per ontboden ambulance naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) afgevoerd, terwijl de andere mede inzittende per eigen gelegenheid de SEH heeft aangedaan. De schade aan het voertuig is aanzienlijk. Ook de schoeiingen van de inritten zijn aanzienlijk beschadigd.

Het ontzielde lichaam van Mirsorjo is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen. Ook het voertuig is ter herkeuring door de politie in beslag genomen.

Het onderzoek van dit eenzijdig verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.