Eenzijdige verkeersongeval met dodelijk afloop

De 30-jarige autobestuurder M.A. heeft in de morgen van dinsdag 27 februari 2024 bij een eenzijdig verkeersongeval ter hoogte van de SWM aan de Constant Vredestraat te Blauwgrond het leven gelaten.

De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg een melding van een aanrijding met dodelijke afloop op de voornoemde locatie. Bij aankomst constateerden de wetsdienaren dat het om een eenzijdig verkeersongeval ging, waarbij M.A. over de Commissaris Thurkowweg reed en ging in de richting van de Constant Vredestraat. In een flauwe bocht ter hoogte van de SWM verloor de automobilist vermoedelijk vanwege zijn hoge snelheid de controle over de besturing van het voertuig. Hij kwam vervolgens tegen een stilstaand voertuig aan en was vrijwel op slag dood. Een arts stelde officieel de dood van de automobilist vast. De schade aan het voertuig is aanzienlijk en is ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Het verkeersslachtoffer M.A. was ook niet in het bezit van een geldig Surinaams Rijbewijs.

Het ontzielde lichaam van M.A. is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Dit verkeersongeval is voor verder onderzoek overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.