Eenzijdig verkeersongeval met dodelijk afloop

De 42-jarige autobestuurder R.S. heeft in de morgen van maandag 25 maart 2024 bij een eenzijdig verkeersongeval op de hoek van de Martin Luther King (MLK)-weg (en de Tout Lui Faut Kanaalweg rechts in het district Wanica.

De politie van het bureau Livorno kreeg een melding van een aanrijding met dodelijke afloop op voornoemde locatie en deed de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst zagen de wetsdienaren dat het om een eenzijdig verkeersongeval ging waarbij een voertuig in de langs de weg lopende kanaal lag. Naar zeggen van een politieambtenaar die het gebeuren zag, reed hij over de Tout Luit Fautkanaalweg rechts, komende vanuit de richting van de Sir Winston Churchillweg en gaande in de richting van de MLK-weg. Gekomen op eerder aangegeven kruising, kwam de automobilist R.S. uit tegengestelde richting en reed door tot nog toe onbekende reden regelrecht het langs de weg lopende kanaal in. De wetsdienaar bracht zijn voertuig tot stoppen en samen met een andere manspersoon schoten zij het slachtoffer te hulp en haalden hem uit het voertuig. Hierna legden zij R.S. op de langs de weg lopende berm en vermoedden dat de man geen teken van leven meer vertoonde. Bij aankomst van de ambulance constateerde het verplegend personeel dat de bestuurder het leven reeds had gelaten. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van R.S. ter obductie door de politie in beslag genomen. Hangende het onderzoek is het voertuig ook ter herkeuring in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.