Eenzijdig verkeersongeval met dodelijk afloop

De autobestuurder P.R. (23) heeft in de avond van zondag 22 april 2024 bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Kennedyweg in het district Para het leven gelaten.

De politie van het bureau Rijsdijk kreeg een melding van een aanrijding met dodelijke afloop op voornoemde locatie en deed de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst van de wetsdienaren bleek dat het om een eenzijdig verkeersongeval ging waarbij een voertuig in de langs de weg lopende trens werd aangetroffen. Uit het voorlopig onderzoek is komen vast te staan dat de bestuurder P.R. vermoedelijk met een vrij hoge snelheid over de Rijsdijkweg reed en dat hij door tot nog toe onbekende redenen tegen een EBS-mast aankwam en vervolgens gedeeltelijk in de trens tegen een betonnen schoei botste. De bestuurder P.R. raakte bekneld in het voertuig en moest door de ingeschakelde brandweer bevrijdt worden. Bij aankomst van de ambulance constateerde het verplegend personeel dat de bestuurder geen tekenen van leven vertoonde. Het lichaam werd uit het voertuig gehaald,waarna de ingeschakelde arts officieel de dood vast stelde. De bestuurder was in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.
In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van P.R. afgestaan aan de nabestaanden. Hangende het onderzoek is het voertuig ter herkeuring in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.