Eén verdachte steekpartij Calcuttastraat aangehouden; twee slachtoffers opgenomen in ziekenhuis en één hunner heengezonden

Drie manspersonen hebben in de vroege ochtend van donderdag 15 februari 2024 bij een vechtpartij tussen enkele feestgangers en omstanders op een woonadres aan de Calcuttastraat steek- en kapverwondingen opgelopen. Eén hunner deed per eigen gelegenheid de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo aan, terwijl een andere gewonde per ontboden ambulance werd afgevoerd naar SEH. Het derde slachtoffer deed naderhand het politiebureau aan, waarna hij eveneens voor medische behandeling werd verwezen naar de SEH. Na medisch te zijn behandeld is hij heengezonden en voor verdere behandeling verwezen naar de chirurg. De twee andere slachtoffers zijn met ernstige verwondingen ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen.


Het motief tot de vechtpartij is vooralsnog onduidelijk. De politie trof ter plaatse twee scherpe voorwerpen aan terwijl later op de dag een buurtbewoner een windbuks van het type Glock dat op de plek werd gevonden bij de politie afleverde. Zowel de scherpe voorwerpen als de windbuks zijn door de politie in beslag genomen.


De verdachte G.N. is diezelfde dag aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte G.N. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld. Het is niet uitgesloten dat er meerdere aanhoudingen in deze zaak worden verricht.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.