Een man en een vrouw dood neergevallen in 2 afzonderlijke gevallen

In twee afzonderlijke gevallen zijn een man en een vrouw gisteren in de stad dood neergevallen. Omstreeks 12.12 uur  kreeg de politie meldkamer de informatie dat een man voor een winkel aan de Heiligenweg plotseling was neergevallen. De politie van het bureau centrum ging terplaatse voor een onderzoek . De ambulance werd ingeschakeld. Het ambulance personeel constateerde dat de man geen tekenen van leven vertoonde. Een ingeschakelde arts stelde vast dat de man overleden was. De man was in leven geheten Arnold Sweedo oud 61 jaar. Het ontzielde lichaam is  door de politie in beslag genomen na afstemming met het Openbaar Ministerie.

Omstreeks 12.38 uur kreeg de politie meldkamer weer een melding binnen dat een vrouw was neergezegen in een winkel aan de van’t Hogerhuysstraat. De politie van het bureau Nieuwe-Haven ging terplaatse en schakelde de ambulance en vervolgens een arts in toen bleek dat de vrouw geen tekenen van leven vertoonde. De arts stelde de dood vast. Deze vrouw was in leven genaamd Ilsemarie Koswal en zij is 49 jaar oud geworden.   Uit onderzoek is gebleken dat zij de winkel binnen liep en om water vroeg waarna zij vervolgens in elkaar zakte.Haar ontzielde lichaam is door de politie in beslag genomen na afstemming met het Openbaar Ministerie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.