Edson mishandelt ex-vriendin tot bloeden toe en vertrekt met haar mobiele telefoon

Maricia D. deed op zaterdag 28 april aangifte tegen haar 45-jarige ex-vriend Edson K. Zij verklaarde dat zij een kind van 2 jaar heeft met de man. Om persoonlijke reden besloot zij de relatie te beëindigen.
Op 28 april kwam Maricia van een feest vergezeld van de zus en de moeder van haar huidige vriend. Toen ze thuis aankwam, werd ze geroepen door haar ex-vriend. Ze liep naar buiten en werd door Edson met een scherp voorwerp aangevallen. Hij bracht haar verschillende verwondingen toe aan haar hoofd en rug. Het slachtoffer probeerde zich te weren en liep verwondingen op aan haar vingers.
Op een bepaald moment viel het slachtoffer bewusteloos neer. Edson ging toen met de mobiele telefoon van het slachtoffer ervandoor. De verdachte werd meermalen opgespoord door de politie zonder het gewenste resultaat. Op dinsdag 22 mei meldde hij zich aan bij de politie die hem direct heeft aangehouden.
Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Edson in verzekering gesteld. Vermeldenswaard is dat het slachtoffer getracht heeft de zaak in te trekken. Ze werd verwezen naar het parket van het Openbaar Ministerie.
De politie van ressort Flora is belast met het verdere onderzoek deze zaak.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.