Echtpaar beroofd: vrouw komt te overlijden

De politie van Livorno kreeg in de vroege ochtend van zaterdag 30 januari melding via de Centrale Meldkamer van een geval van diefstal middels geweldpleging. Er zou daarbij sprake zijn van gewonden.
De politie trof bij aankomst op het aangegeven adres een man aan. Sharma Ch. verklaarde aan de politie dat hij samen met zijn vrouw woont op het adres. Zij lagen te slapen toen zij werden overvallen door vier mannen. Sharma en zijn vrouw hebben slagen moeten incasseren, terwijl de rovers naar geld en andere kostbare spullen vroegen.

De daders knevelden de bewoners en verlieten daarna de plaats. Sharma wist zich te bevrijden waarna hij gelijk de politie inschakelde.
Het ontzielde lichaam van de 63-jarige Likhramie Mahadew werd liggend en gekneveld in de deuropening van een slaapkamer in de woning aangetroffen.
Per ontboden ambulance werd Sharma vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis voor medische behandeling.
Het is nog niet bekend wat de daders hebben weggenomen. De daders hebben de woning via een raam betreden, nadat zij het traliewerk hebben open geforceerd en de shutterglazen hebben verwijderd.


Het onderzoek is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.