Echtpaar achter slot en grendel na mishandeling ex-vriendin

De politie van Kwatta heeft op dinsdag 3 november het echtpaar S. in verzekering gesteld nadat zij een ex-vriendin van de man hebben mishandeld.  De man verliet ongeveer ander half jaar zijn getrouwde vrouw en nam zijn intrek bij een vriendin. Deze vriendin bracht een einde aan de relatie toen zij door die man werd mishandeld. Zij deed aangifte van mishandeling tegen de man. Meneer S.  ging terug naar huis.  De man werd met open armen ontvangen door zijn gehuwde vrouw.

Het echtpaar S. deed op dinsdag 3 november het adres van de ex-vriendin aan om de lijfskleren van meneer S. op te halen. Bij het naderen van het adres merkte meneer S. dat zijn ex-vriendin met een ander man stond te praten.  Hij werd boos en ging te keer met zijn ex-vriendin. Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee.

De gehuwde vrouw  bemoeide zich met de zaak. Het echtpaar S. viel de ex-vriendin aan. Er ontstond een chaotische situatie, aangezien andere mensen in de buurt zich zijn gaan bemoeien met de zaak. De ex-vriendin liep letsels op in het gezicht. De politie werd ingeschakeld en deed het adres aan voor onderzoek. 

De politie was genoodzaakt het echtpaar aan te houden. Angela K. werd ook als verdachte van de mishandeling in beeld gebracht en aangehouden. Het echtpaar S. en Angela K.  zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.