Echtpaar aangehouden voor wederzijdse mishandeling

Het echtpaar Sabitri S. en Radjinderpersad S. is op zondag 10 januari door de politie van Nickerie aangehouden voor wederzijdse mishandeling.

Het echtpaar staat bekend als habituele drinkers. Op die bewuste dag zat de man met een vriend te borrelen voor de deur. De echtgenote voegde zich erbij om ook wat alcohol te drinken. Na enige tijd gedronken te hebben, moest de vrouw een opdracht voor haar partner uitvoeren. De vrouw liep naar binnen.  De man die vond dat zijn echtgenote te lang wegbleef, ging ook de woning binnen.

Aangezien hij de mening was toegedaan dat de vrouw zijn opdracht niet wilde uitvoeren, ontstond er een woordenwisseling tussen de twee. De man gooide een glazenbord op de vloer. Het bord ging aan diggelen  met als gevolg dat de vrouw gewond is geraakt. Uit woede pakte zij een scherf en verwondde de man ook.

De politie die het adres aandeed voor onderzoek, bracht het echtpaar over naar het bureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het echtpaar heengezonden na verhoor. De politie sprak partijen aan om voortaan het vechtgedrag achterwege te laten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.