Echtgenoot brengt man die buitenechtelijke relatie heeft met echtgenote kapverwondingen toe; echtgenoot in verzekering gesteld

De politie van het bureau de Nieuwe Grond heeft op dinsdag 13 juli de 34-jarige Vikash C. aangehouden.
De wetsdienaren kregen op die dag een melding van een kappartij op een adres in haar werkressort. Bij aankomst op de locatie trof de politie de 32-jarige Koemar D. (32) aan, van wie beide benen besmeurd waren met bloed.
Onderzoek wees uit dat Vikash die ongeveer dertien jaar gehuwd is met zijn vrouw Gaytrie J. (31) bij aankomst thuis hun vier minderjarige meisjes in de woonkamer aantrof. Zijn vrouw zag hij niet in hun slaapkamer en vond dat vreemd. Hij ging op onderzoek uit en bleek een andere slaapkamer op slot te zijn. Hij klopte op die deur en hoorde de stem van zijn vrouw Gaytrie. Hij vroeg haar de deur te openen, maar weigerde dat te doen. Vikash vertrouwde de zaak niet en trapte vervolgens de deur open. Bij die gelegenheid, zag hij een man op wie hij goed bevriend was in zijn boxerbroek over het schuifraam wegspringen. Zijn vrouw die op dat moment niet gekleed was, hield hem tegen om de man achterna te gaan.
Vikash greep vermoedelijk uit boosheid naar een scherp voorwerp die in de keuken was en ging op zoek naar de man. Op het leegstaand perceel aller naast hun woning trof hij de man op zijn buik liggen. Hij zwaaide met het scherp voorwerp in de richting van Koemar, waarbij de man aan beide benen gewond raakte. Het slachtoffer kleedde zich daarna aan met zijn kledingstukken die inmiddels door de vrouw naar het leegstaand perceel waren gegooid en begaf zich voor hulp naar de overburen. De buren die vermoedde dat de met bloed besmeurde man een strafbaar feit had gepleegd, schakelden de politie in.
Bij aankomst van de politieambtenaren kwam het motief tot de kapverwondingen aan het licht en werd Vikash door de politie aangehouden. Het scherp voorwerp werd aangetroffen en in beslag genomen. Het slachtoffer werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter observatie in de ziekeninrichting opgenomen, maar is intussen ontslagen en voor verdere medische behandeling naar de chirurg verwezen.
De verdachte Vikash C. is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.