Duorijdster overleden na aanrijding

De 30-jarige duorijdster Marion Macnack is op vrijdagmiddag 14 mei overleden na betrokken te zijn geweest bij een aanrijding op de weg naar Kraka. tussen een auto en een bromfiets komen te overlijden.
Op de plek van de aanrijding trof de politie de 29-jarige bromfietsbestuurder R.M. en zijn wederhelft Marion, Macnack met zware letsels in een bosschage langs de weg aan. Mevrouw Macnack was op dat moment niet aanspreekbaar. De bromfietsbestuurder was ook zwaar gewond.
Deze verkeersslachtoffers werden per ontboden ambulance overgebracht naar de RGD polikliniek te Zanderij. Op de polikliniek werd door een arts vast gesteld dat mevrouw Macnack overleden was. Haar ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie, ter obductie, in beslag genomen.
Het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de bromfietser met dourijder over de weg reed komende vanuit de richting van Brokopondo en gaande in de richting van Kraka. Een 50-jarige personenautobestuurder kwam vanuit de tegenovergestelde richting aangereden.
Door tot nog toe onbekende reden kwam de autobestuurder op de rijhelft van de bromfietser terecht met als gevolg een nagenoeg frontale botsing.
Beide voertuigen zijn aanzienlijk beschadigd en zijn door de politie ter herkeuring in beslag genomen. De autobestuurder, wiens ademhaling een alcohol geur verspreidde, werd naar een ziekenhuis overgebracht om onderworpen te worden aan een bloedtest. Het resultaat van deze test is nog niet bekend.
De automobilist is op zaterdag 15 mei voorgeleid bij een hulp officier van justitie en na overleg met het Openbaar Ministerie is zijn rijbewijs ingevorderd. Het verder onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.