Duorijder dodelijk aangereden te Leiding 9A

De 32-jarige bromfietsbestuurder Rony D. en zijn duorijder die bij hem bekend was als “Jacky”, zijn op zaterdagavond 14 november door de 37-jarige pick-up bestuurder D.D. aan de Commissaris Weytingweg aangereden. De duorijder was vrijwel op slag dood.
De politie van het bureau Leiding 9A kreeg via het Command Center de melding van een aanrijding met dodelijke afloop en koersten naar de locatie voor onderzoek.
Uit het voorlopig politioneel onderzoek is gebleken dat zowel de bromfietser met duorijder als de pick-up bestuurder, kort voor de aanrijding met hun respectievelijke voertuigen over de Commissaris Weytingweg reden. Beide voertuigen kwamen uit de richting van de rotonde en reden naar de richting van de Leysweg. De bromfietsbestuurder en zijn duorijder reden voor en werden op gegeven moment van achteren aangereden door de pick-up bestuurder. Het gelukte de bromfietsbestuurder Rony om van zijn bromfiets te springen, terwijl de bromfiets en de duorijder “Jacky” bekneld raakten onder het voertuig. “Jacky” was vrijwel op slag dood. Rony werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.
De arts stelde officieel de dood vast, waarna het ontzielde lichaam van ‘Jacky’ in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag is genomen. De bromfiets die aanzienlijk is beschadigd en de pick-up zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen. De juiste personalia van het verkeersslachtoffer is Jely Vantave, 33 jaar.
Het onderzoek wordt voortgezet door de politie van het verkeersunit Regio Midden met ondersteuning van de Forensische Opsporing.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.