Duo ingesloten voor geweldpleging tegen auto-eigenaar

Enrico G. en Revelino D. beiden (25) zijn op maandag 5 december  door de politie van Latouraangehouden. De politie kreeg melding van een vechtpartij voor een winkel  in het ressort.

Op de plek aangekomen troffen de wetsdienaren twee vechtersbazen en een slachtoffer aan. Het slachtoffer verklaarde tegenover de politie te zijn aangevallen door de twee vechtersbazen. Onderzoek wees uit dat één van de mannen, ongeveer een jaar geleden, een koopovereenkomst voor het voertuig waarin zij zaten heeft gesloten met het slachtoffer.

Hij heeft het voertuig verkocht op basis van huurkoop. Nadat de koper over het voertuig beschikte, is hij nooit meer komen opdagen om zijn betalingsverplichting na te komen.

Op de bewuste dag zag de eigenaar het voertuig voor de winkel. Hij liep naar het voertuig en trof  Enrico in. Gevraagd naar Revelino gaf Enrico aan dat hij zich in de winkel bevond.

De eigenaar nam de contactsleutel uit het voertuig. Revelino kwam aangelopen en viel de eigenaar gelijk aan. Zijn vriend Enrico schoot hem te hulp en samen wurgden zij het slachtoffer.

Wetsdienaren in een surveillerend voertuig konden erger voorkomen door op te treden. De verdachten zijn gelijk aangehouden en overgedragen aan de politie van Latour.

Het voertuig is hangende het onderzoek in beslag genomen.

Het slachtoffer liep schrammen en blauwe plekken op aan de hals en nek en is medisch behandeld. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn Enrico en Revelino ingesloten. 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.