Drugsverslaafde voor meervoudige diefstal in de kraag gevat

De politie van het bureau Leiding 9a heeft op vrijdag 28 juli 2023 na verkregen informatie de 25-jarige verdachte W.S. op een adres in het Doebe project te Leiding 9a opgespoord en aangehouden.

W.S. die een drugsverslaafde is, wordt ervan verdacht een aantal keren in de maanden januari en juni van het lopend jaar zich schuldig te hebben  gemaakt aan diefstal. Het gelukte hem na de aangifte, geruime tijd uit handen van de politie te blijven.

Naar zeggen van de aangeefster N.P heeft zij enkele jaren geleden, na te zijn geëmigreerd naar Suriname,  uit medelijden W.S. die op straat sliep en geen vaste woon- en of verblijfplaats had in huis genomen. Op een bepaald moment merkte de aangeefster op dat er spullen uit haar woning verdwenen, waaronder geldbedragen, persoonlijke  spullen, een kooi met duiven en een pitbull. Na de aangifte hield hij zich schuil en werd op 28 juli 2023 in de boeien geslagen, waarna hij ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte W.S. door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.