Drugsverslaafde verhit vanwege stopzetting betaling

Fayaz, A. (42) is op maandag 19 oktober door de politie van Uitvlugt aangehouden. Fayaz heeft op één dag twee voertuigen van zijn familie vernield. De verdachte werkte voor zijn zwager. Toen de zwager merkte dat Fayaz drugs met het geld dat hij verdiende kocht, gaf hij hem geen geld meer en hoefde hij ook niet meer voor zijn zwager te werken. Dit vond Fayaz niet leuk en deed het adres van zijn zwager aan. Hij begon een ieder uit te schelden.

Hij sloeg zonder enige reden de minderjarige zoon van de zwager. Daarna nam hij een steen, gooide die naar de richting van het voertuig van de zwager. De voorruit van de  auto ging toen aan diggelen en Fayaz koos het hazenpad.

De zwager en zijn vader gingen hem achterna in een ander voertuig. Bij het naderen van Fayaz pakte hij weer een andere steen en gooide die in de richting van de auto. Die steen raakte de voorruit van het voertuig, waardoor de voorruit werd vernield. De politie die werd ingeschakeld, hield Fayaz aan.

De verdachte is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.