Drugsverslaafde ingesloten voor wurgen broer en bedreiging moeder

De politie van Nickerie heeft op dinsdag 30 juli de 38-jarige Soeradjpersad L. aangehouden en in verzekering gesteld ter zake poging tot doodslag, mishandeling en bedreiging met een ernstig misdrijf.

Soeradjpersad, die drugs verslaafd is, kreeg een woordenwisseling met zijn broer. Soeradjpersad pakte op een gegeven moment een stuk goed en wikkelde die om de hals van zijn broer met de kennelijke bedoeling om die daarmee te wurgen. Hun moeder kwam tussen beide en wist daarmee erger te voorkomen.  Soeradjpersad bedreigde zijn moeder toen met de dood en zei ook dat hij het ouderlijk huis in brand zal steken.

Soeradjpersad  verzette zich hevig tegen  de politieambtenaren die ter plaatse arriveerden om hem aan te houden. Hij heeft zich daardoor ook schuldig gemaakt aan wederspannigheid.  Zoals eerder aangegeven is hij na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.