Drugsverkopers maken buurten onveilig voor de jeugd

De 53-jarige Hardwick B. en Irvin V. (37) zijn op vrijdag 9 oktober door de Narcotica Brigade  in samenwerking met het  Arrestatie Team en de Honden Brigade aangehouden. Op deze verdachten is er een hoeveelheid cocaïne en Marihuana aangetroffen en in beslag genomen.

Uit onderzoek is gebleken dat de verdachten drugs verhandelen in de omgeving van de Ijzerhartstraat en de Sarilaan. Tijdens de actie van de politie zijn op beide locaties jongemannen aangetroffen die drugs wilden kopen. Zij zijn ook overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn deze jongemannen  gehoord en heengezonden.  Hardwick en Irvin zijn  in verzekering gesteld.

 

Op de samenleving wordt een beroep gedaan de politie te blijven ondersteunen in de strijd tegen drugs en tips over drugshandel in de verschillende buurten door te geven op het nummer 404747. Zo kunt u meehelpen uw omgeving drugs vrij te houden en zo ook meehelpen onze jeugd te beschermen.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.