Drugsverkoper ‘Ibu’ tijdens surveillance aangehouden

De politie van het bureau Santo Boma heeft op vrijdag 4 oktober tijdens surveillance de 34-jarige Linsley O. alias ‘Ibu’ aan de Welgedacht A weg, voor een supermarkt aangehouden.

Linsley werd op heterdaad betrapt door de politie. Bij het zien van het politievoertuig gooide de drugsverkoper een zak inhoudende drugs weg.

De wetsdienaren stelden een onderzoek in en werden er 68 pakjes marihuana, 68 pakjes Jammie en 38 pakjes cocaïne, welke reeds waren verpakt voor de verkoop. Bij huiszoeking is verpakkingsmateriaal in beslag genomen, en ruw goud goud met een totaal gewicht van 22 gram. De verdachte kon de herkomst van het goud niet verklaren. Het vermoeden bestaat dat het goud afkomstig is uit de opbrengst van de drugsverkoop. Hangende het onderzoek zijn al deze goederen in beslag genomen.

Voor de supermarkt werd eveneens de verdachte Robert G. (44) aangehouden met in zijn bezit een pakje marihuana. Hij verklaarde het verderfelijke spul te hebben gekocht bij Linsley.

Beiden werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Linsley ontkende iets van de drugs af te weten. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Linsey in verzekering gesteld, terwijl Robert na verhoor is heen gezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.