Drugsverdachte klemgereden tijdens roadblock politie Regio West

De politie van Regio West heeft tijdens een roadblock aan de Fredericiweg in de vroege ochtend van zaterdag 18 februari de drugsverdachte Rivano G. in een zijweg klemgereden en aangehouden.
Rivano reed over voornoemde weg en merkte van op een afstand de verkeerscontrole van de politie op. De automobilist stopte, reed met een snelheid achteruit en sloeg vervolgens in een zijweg af, zodat hij zijn weg verder kon vervolgen. De politieambtenaren die dit verdacht vonden, reden hem tegemoet, waarbij zijn auto werd klemgereden.
De bestuurder Rivano blijkt niet in het bezit te zijn van een Surinaams rijbewijs. Bij een ingesteld onderzoek in het voertuig werden aangetroffen en in beslag genomen verschillende soorten drugs zoals XTC-pillen, cocaïne, sukru en hasj alsook een groot geldbedrag in SRD. De drugsverdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Zijn auto is hangende het onderzoek eveneens in beslag genomen, waarna Rivano is voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering is gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.