Drugsverdachte aangehouden met zesduizend zeven XTC-tabletten

De Luchthaven security heeft op zaterdag 6 februari de 45-jarige Edgar B. aangehouden op de Johan Adolf  Pengel luchthaven met in zijn bezit XTC-tabletten.

De man zou vertrekken van uit Suriname richting Brazilië. Tijdens visitatie viel hij door de mand. Edgar had de tabletten verborgen aan zijn lichaam.

Na de aanhouding is de verdachte overgedragen aan de politie van Zanderij. Bij veiligheidsfouillering door de politie werden nog drie pakken met XTC-tabletten ontdekt en in beslag genomen. In totaal heeft de politie 6007 XTC-tabletten in beslaggenomen bij de verdachte. De drugs is samen met Edgar overgedragen aan de Narcotica Brigade. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Edgar in verzekering gesteld.

Edgar heeft bij zijn verhoor verklaard de XTC-tabletten te hebben gekregen van ene Boiki die hij alleen van gezicht kent. Verder zou hij de drugs moeten overdragen aan ene Pablo in Brazilië. 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.