Drugstverdachte aangehouden tijdens operatie “Zero Tolerance”

Na verkregen en uitgewerkte informatie werd in het kader van de operatie “ Zero Tolerance” op donderdag 18 april 2024 onder aansturing van een gemengd team van DOKPS en de stootgroep van Regio Oost toegeslagen op een locatie in Paramaribo – Noord. Tijdens de actie is de verdachte A.R (50) die in de omgeving van de Flamingostraat woonachtig is ter zake overtreding Wet Verdovende Middelen aangehouden. Op hem is aangetroffen ongeveer 560 gram marihuana, verpakkingsmateriaal, fijn wegers, een groot geldbedrag in Surinaamse dollars, een partij sigaretten van verschillende handelsmerken, een alarm pistool en een aantal boekjes vloeipapier. De drugs alsook de eerder vermelde goederen werden in beslag genomen, waarna de verdachte A.R ter voorgeleiding is overgebracht naar het politie bureau Geyersvlijt.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte A.R. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.