Drugsovertreders in de kraag gevat

Rechercheurs van de Narcoticabrigade hebben in de eerste week van augustus de 47-jarige cocaïne verstrekker tevens verzender Orlando D. en de 32-jarige cocaïne verzendster Elisabeth L. op hun woonadressen opgespoord en aangehouden ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn deze verdachten in verzekering gesteld.

Elisabeth L. bood twee keren in het jaar 2018 postpakketten ter verzending aan bij een postbedrijf hier te lande. Bij controle heeft de douane in beide postpakketten cocaïne aangetroffen. De postpakketten met inhoud zijn vervolgens, voor verder onderzoek, overgedragen aan de Narcotica Brigade. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat Elisabeth de postpakketten, inhoudende onder andere cocaïne, van Orlando had ontvangen om te posten.

Orlando D. werd sinds 2018 opgespoord door de Narcotica Brigade omdat hij ook persoonlijk postpakketten met cocaïne, ter verzending naar het buitenland, had aangeboden bij verzendbedrijven hier te lande. In 2018, 2019 en in dit lopend jaar heeft Orlando zeker 6 postpakketten inhoudende cocaïne ter verzending aangeboden. Hij wist op vernuftige wijze uit handen van de politie te blijven; maar aan elk touw komt een einde.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.