Drugskoeriersters aangehouden door het BID-Team

Het bestrijding Internationale Drugs Team (BID-team) heeft in het weekend van zaterdag 09 en zondag 10 februari 4 vrouwspersonen op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven aangehouden.
Op zaterdag 9 februari werden de 22-jarige Nederlandse Jane, F. ; de 47-jarige Surinaamse Mariska, S. en de 26-jarige Française Mariette, K. aangehouden. Tijdens controle werden in de koffers van deze drie vrouwspersonen respectievelijk 240 -, 5620- en 5020 gram cocaïne aangetroffen en in beslag genomen. De drug was onder andere verstopt in pakken versnaperingen en in een reiskoffer met een zogenaamde dubbele bodem.
De 35-jarige Nederlandse Marchella, P.viel op zondag 10 februari ook door de mand. Tijdens controle werden er twee pakken met cocaïne in reisbagage aangetroffen met een gewicht van 3800 gram. Deze hoeveelheid cocaïne is ook in beslag genomen. Deze vermoedelijke drugskoeriersters en de in beslag genomen drug zijn door het BID-Team overgedragen aan de collega’s van de Narcoticabrigade.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn alle vier vrouwen door de politie in verzekering gesteld ter zake overtreding van de Wet op verdovende Middelen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.