Drugskoerierster aangehouden en in verzekering gesteld

Leden van het Bestrijding Internationaal Drugs Team ( BID-Team ) hebben op donderdag 18 juli de 35-jarige Shelliza, Z. op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven aangehouden, nadat de wetsdienaren ruim 700 gram cocaïne in de handvat van haar reiskoffer ontdekten en in beslag namen. Shelliza stond op vertrek naar het buitenland. Zij en de in beslag genomen drug zijn vervolgens door het BID-Team overgedragen aan de Narcotica Brigade voor verder onderzoek.

Uit het nader onderzoek is naar voren gekomen, dat Sheliza meerdere keren postpakketten ter verzending naar het buitenland aangeboden had bij postbedrijven hier te lande. In zeker zes van die pakketten is cocaïne aangetroffen. Sheliza wist uit handen van de politie te blijven omdat zij een valse identiteitskaart gebruikte bij het posten van die dozen met drug. In het jaar 2018 was zij wel aangehouden voor het ter verzending aanbieden van postpakketten waarin drugs verborgen zat.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is deze drugscrimineel hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de Narcotica Brigade.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.