Drugskoeriers aangehouden door het B.I.D- Team

5

De 55 jarige Nederlander G.O is op zaterdag 5 oktober door het B.I.D- Team van de Politie op de J.A.Pengel luchthaven aangehouden. G.O is aangehouden, nadat in zijn handbagage uitgeholde pomme- lisetiers zijn aangetroffen, waarin iets meer dan 2 kg cocaine verstopt bleek te zijn.1

G.O verklaarde, dat hij de vruchten met de drugs op de luchthaven had ontvangen van een security officer, die werkzaam is op de luchthaven. Voorts dat hij de vruchten met drugs voor iemand moest brengen in Nederland. Hij wees de 42 jarige security officer V.P aan als de persoon van wie hij de vruchten met cocaine ontvangen heeft. V.P. is ook aangehouden en is samen met G.O en de cocaine voor verder onderzoek overgedragen aan de Anti Narcotica Brigade. G.O. en V.P zijn hangende het onderzoek in verzekeringgesteld.

 

4Op vrijdag 4 oktober werd de 32 jarige Surinaamse D.M. aangehouden door, het B.I.D – Team van de politie, op onze J.A.Pengel internationale luchthaven. Na onderzoek is gebleken dat D.M. behalve een vaginabol ook nog iets meer dan 100 cocaine bolletjes in haar lichaam had. Voor nader onderzoek is deze drugskoerier overgedragen aan de Anti Narcotica- Brigade. Hangende het onderzoek is zij in verzekeringgesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.