Drugskoerier aangehouden

drugsbolDe 69-jarige Roue H. is gistermiddag ,door het BID-Team van de politie, aangehouden op de J.A.Pengel internationale luchthaven. Hij is aangehouden nadat in zijn reisbagage 127 cocaïnebolletjes, met een gewicht van iets meer dan 900 gram, zijn ontdekt. Deze cocaïnebolletjes zaten in een plastieken zak, die weer geplaatst is in een andere plastieken zak. Tussen de twee zakken is toen gesneden peper gezet, vermoedelijk om te voorkomen dat de bolletjes te zien zouden zijn.
Roue H. zegt dat de cocaïnebolletjes niet zijn eigendom zijn. Hij zou niet hebben geweten dat in de zak met gesneden peper ook cocaïnebolletjes waren verstopt. Hij verklaarde dat hij de zak als vriendendienst voor iemand naar het buitenland wilde meenemen. Roue H., die de Surinaamse nationaliteit heeft, is intussen overgedragen aan de afdeling Anti Narcotica Brigade. Hangende het onderzoek is hij in verzekering gesteld. De zak met cocaïnebolletjes is in beslag genomen.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.